Praktijk Sensalavie
 
IMG_7981.JPG

Praktijk Sensalavie

Praktijk Sensalavie wordt gevormd door Jory Kroes en Froukje Geertsma. Wij zijn partners in het leven en partners in het werk.

SensalaVie; zinvol leven. Een zinvol leven betekent voor ons;ons gevoel kunnen volgen, datgene doen wat ons hart ons ingeeft, de vrijheid voelen om naar mogelijkheden te kijken, de ruimte voelen, creëren en hebben om ons eigen pad te volgen, onze vleugels uit kunnen slaan en ten volste voelen dat we er mogen zijn. Ervaren dat we goed zijn zoals we zijn. Ervaren dat we mogen geven in deze wereld maar ook mogen nemen. Ervaren dat het leven licht mag zijn, vreugdevol. Dat we dankbaar zijn.

Dat we JA zeggen tegen het leven!

Omdat we een ieder een zinvol leven gunnen, bieden we onze inzichten aan die je een stukje verder kunnen helpen in het leven, je net dat zetje geven dat het weer gaat stromen. Dat je leven weer lichter aanvoelt.

Jory biedt zijn inzichten aan in de vorm van psychosociale hulpverlening en Man Zijn! Coaching.

Froukje biedt haar inzichten aan in samenwerking met haar paarden in de vorm van paardencoachsessies bij Helende Hynders(website is in de maak, contact opnemen kan via contactformulier of bellen).